Hacıosmanoğlu şunları söyledi; “Biz şunu söyledik. 'Seçilen yönetimleri rahat bırakalım. Yapabiliyorsalar tebrik edelim yapmazlarsa eleştirelim' Kim Trabzonspor'un bir lirasını yediyde namussuz, şerefsiz, oonursuzdur. Bir lirasını yiyenden hesap sormayan da namussuz şerefsiz onursuzdur. Siz yaptığınız seçim propagandası ile borcu kapatırsınız. Lucescu dediniz. Benim ofisime geldi Lucescu, kimsenin haberi oldu mu? 

Ersun Hocayı almadan önce 5 saat görüştüm Lucescu’yla. Başkanı alınan kötü sonuçlardan sonra geçmiş olsun demek için aradım benim telefonuma bakmıyor, geri de dönmüyor. Burada art niyet var. Trabzonspor'a başkan oluyorsanız paranız varsa vereceksiniz. Ben bıraktı kaçtı gitti demesinler diye aday oldum. Seçimi kazanmak istemediğimi bütün çalışma arkadaşlarım biliyor. Celil Hekimoğlu’na haksızlık yaptık. Aidatlarını ödediğimiz üyelerin oyları Muharrem Usta’ya gitti. Bankadaki bütün nakit paramın yüze 80'ini oyunculara verdim serbest kalmasınlar diye.

Önder bey, UEFA süreciyle ilgili güzel bilgiler verdi. Biz kulübü aldığımızda daha zor durumdaydı. Galatasaray ile Trabzonspor’u aynı kategoriye koymayın. UEFA daha önce Galatasaray’a üç yıllık izleme süresi vermişti. Vaatlerini yerine getirmeyince Galatasaray’a Avrupa’dan men cezası verildi. Size yardımcı olacağım. Sermaye artırımı yapın, Trabzonspor'un kasasına 50 milyon TL koyabilirsiniz. Kaynak gösterdim. Kartal'daki proje için gece gündüz çalıştık. Trabzonspor'u kamuoyunda battı gitti, geliri yok gibi göstermek doğru değildir.”
 
Editör: TE Bilisim