Ancak geçen süreçte henüz resmi bir başkan adayı ortaya çıkmadı. Divan Başkanı Ali Sürmen’in geçtiğimiz hafta organize ettiği toplantıda ortak bir ismin etrafından birleşme konusunda karar alınmıştı.

5 Kişilik Heyet

Bu anlamda önceki gün İstanbul’a giden Divan Başkanı Ali Sürmen’in Olağanüstü Genel Kurul öncesi bazı isimlerle görüştüğü öğrenildi. Ayrıca Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen’in belirlediği 5 kişilik bir heyetin yarın Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yapacağı belirtiliyor. Bu görüşmeden çıkacak sonucu tüm camia büyük bir merakla bekliyor. 

Alp Gelişmeleri Takip Ediyor

Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, Divan Kurulu toplantısında kendisinin aklına gelen ilk ismin Faruk Özak olduğunu, ayrıca Nuri Albayrak ve Özkan Sümer isimlerinin de öne çıktığını açıklamış bu isimlerden birinin etrafında güçlü bir yönetim kurulu oluşturulabilir mi diye tartıştıklarını açıklamıştı. Bu arada Usta yönetiminden istifa eden ve başkan adaylığı konusunda ismi geçen Mehmet Yiğit Alp de camianın başkan adaylığı konusunda karar vermesini bekliyor.
 
Editör: TE Bilisim