Alternatifli Kadro

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında oynayacağı Başakşehir maçına kilitlendi. Mustafa Akbaş ve Esteban’ın yokluğunda Bordo-Mavili ekip, Başakşehir karşısına bol alternatifli bir kadro ile çıkabilecek. Fenerbahçe maçının ardından kasıklarındaki sakatlığı nedeniyle Göztepe ve Gençlerbirliği maçlarında forma giyemeyen golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın Başakşehir maçında oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Onazi Mi Kucka Mı?

Cezası nedeniyle Gençlerbirliği maçında takımda yer alamayan genç oyuncu Yusuf Yazıcı da forma şansı verilmesi halinde görev yapabilecek. Ailevi nedenlerden dolayı izin alarak Gençlerbirliği maçı kadrosuna dahil edilmeyen Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi de takımla çalışmalara başlayarak orta alandaki alternatifi artıracak. Sıkıntılı süreçte Bordo-Mavili ekibin en büyük kazanımı Kamil Ahmet Çörekçi oldu. Başarılı oyuncu sağ ve sol bekte ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekti. 

Futbol Tat Vermiyor

Kolombiyalı futbolcu Fabian Castillo'nun da hazır hale gelmesi, hücum bölgesini zenginleştirdi. Stoper mevkiinde ise Uğur, Hubocan ve Durica son haftalara göre formda. Bu üç oyuncu da görev yapabilecek durumda. Rıza Hoca, her maç sonrası mevcut kadrodan dert yansa da tecrübeli teknik adamın elindeki malzemeyi iyi kullanamadığı yönünde yorumlar yapılıyor. Göztepe maçı haricinde ortaya konulan futboldan camia memnun değil. Camia artık mazeret dinlemek istemiyor. Gelinen süreçte ‘Sabır’ en son duyulmak istenen kelime.
 
Editör: TE Bilisim