“Bizi buraya getirmezlerdi”

Başkan Ağaoğlu, ‘Sıkıntılar olmasaydı, kasada para olsaydı neler yapardınız?’ sorusuna şu cevabı verdi; “Öyle olsaydı biz burada olmazdık zaten! Kimse bizi buraya getirmezdi. Bir önceki seçimde de bir aday arkadaşımız vardı. Ona saygısızlık olmasın. 

“Bu yükün altına kim girebilir?”

2 seçim geçirdik kimse yönetime aday olmadı. Böyle bir sıkıntıda cesareti gösterecek, böylesine ağır bir yükün altına girebilecek fazla insan var mı? Zannetmiyorum. Üstesinden kolay gelinebilecek bir yük değil. Ağır bir yük. Ben kendi adıma konuşuyorum. Son 11 ay içerisinde bütün yaşantım 180 derece değişti. 60 yaşından sonra farklı bir hayat yaşıyorum. Tamamen yaşadığım hayatın dışına çıktım.”

“Avrupa’ya gidememişsin”

Hedef konusunda da açıklamalar yapan Başkan Ağaoğlu, “Son 6 senede uygulanan projelere bak, Avrupa’ya gidememişsin. 100’e yakın futbolcu transfer edip, dünyanın parasını ödemişsin. Kulübün borcu 1 milyar liraya dayanmış. Bırakın şampiyonluğu, takım 5.’likten yukarıya çıkamamış. Bir kere bu model falan değil yani. Böyle bir sistem yok. Trabzonspor kendi var olan dinamiğini kullanacak. 

“Eleştiriler oyuncuları üzüyor”

İnsanların sabırlı olması lazım. Her puan kaybından sonra özellikle şu içinde bulunduğumuz süreçte böylesine eleştirilere en çok futbolcular üzülüyor. Onlar her şeylerini kaybediyorlar: Psikolojik, maddi ve manevi. Kimse istemez bunu. Alternatifli bir kadro kurma şansımız olmadı. Onun da nedenleri ortada. Önümüzdeki 3-4 sene vurgusunu her zaman yaptım” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim