“Hedef her zaman şampiyonluk”
 

“Trabzonspor gibi büyük bir camianın oyuncusu olarak, ben ve diğer arkadaşlarım şampiyonluğu düşünüyoruz. Biz içinde bulunduğumuz renkleri temsil ettiğimiz sürece bu kulüp her zaman şampiyonluğa oynayacak bir camia.”

“Ailem buraya çok alıştı”

 “Kariyerimde Almanya, İtalya, İspanya, Türkiye ve daha sonra tekrar Almanya’da oynadığım uzun süreli kulüpler oldu. Benim iki kızım var, onların da geleceğini düşünmek zorundaydım. Daha küçük yaştalar o yüzden okul ihtiyaçları yok dolayısıyla onların da geleceğini göz önünde bulundurup karar almaya çalışıyorum. Trabzon da güzel bir şehir, gayet mutlular.”

“Yusuf Ve Abdülkadir Yıldız Olabilir”

“Yusuf ve Abdülkadir çok değerli yetenekler. Belki de gelecekte Avrupa’nın en yetenekli oyuncularından ikisi olacaklar. Çalışmaları ile sahadaki performanslarıyla formayı ne kadar çok hak ettiğini gösteriyorlar. Genç oyuncu olduğunuz zaman televizyonlara çıkmaya başlıyorsunuz. Şu an bizi dinleyip her söylediğimize kulak asıyorlar ve denilenleri yapmaya çalışıyorlar."

“Bazı istemediğimiz olaylar gelişti”

“Yedek kalmam konusunda yorum yapmam doğru olmaz. Çünkü hocamızın verdiği bir karar, olumlu ya da olumsuz yorum yapamam. Ben sezon başında geldiğimde çok fazla hazırlık kampı süreci geçiremedim, yavaş yavaş hazırlanıyordum. Tam kendimi bulmaya başlamıştım o zaman da bazı istemediğimiz durumlar meydana geldi.”
 
Editör: TE Bilisim