“Hiç kolay değil”

Trabzonspor’da 7-8 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul için başkan adaylığını resmen açıklayan Ahmet Ağaoğlu’na Celil Hekimoğlu’ndan tam destek geldi. Ağaoğlu’na destek olacaklarını açıklayan Hekimoğlu, “Ahmet Ağaoğlu adaylığını açıkladı. Kendisini tebrik ediyorum. Gerçekten çok zor bir süreçte, meşakkatli bir dönemde Trabzonspor’umuza talip oldu. Hiç kolay değil bu dönemde Trabzonspor’a talip olmak.”

3 Yıl Sabır Diyor

İnşallah Trabzonspor 7 Nisan’da yeniden bir kalkınma hamlesini başlatır. Ahmet Bey’in şu andaki söylemleri zaten bize çok yakın. Ben 5 yıl diyordum Ahmet Bey 3 yıldır diyor. ‘En az 3 yıl benden bir şey beklemeyin bir kalkınma hamlesi yapacağız’ diyor. Belki 3 yıl az söylüyor. 3 yılda Trabzonspor’un sorunları düzelmez. Ama sonuna kadar kendisini destekliyorum. Ufak tefek eleştiriler duyuyorum. Bunları yapmayalım. Çocuğu doğmadan öldürmeyelim. Destek olmamız lazım. 

“2015’te Başkanlığı Kazanan Adayız”

“Genelde İstanbul’dan gelen başkan adaylarımız ilk 6 ay çok doğru başlıyorlar. Sonra ki 6 ay İstanbul gerçeğine dönüyorlar.  Tekrar popülist transferler, yatırımlar ve borçlanmalar. Bunu yaparsa bizim başkanımız olamaz” dedi. Hekimoğlu, Ağaoğlu’nun yönetimine girip girmeyeceği ile ilgili olarak sorulan bir soruya ise “İçeriden destek veremeyiz biz Trabzonspor’da 2015 yılında başkanlığı kazanmış bir adayız. Bizden daha yönetici olmaz. Ama dışardan destek veririz” şeklinde cevap verdi. 
 
Editör: TE Bilisim