Avantaj Gümüşhane’de
 
Ziraat Türkiye Kupası H Grubu’nda Trabzonspor deplasmanda Gümüşhanespor ile karşı karşıya geldi. Gruptan çıkma adına çok önemli bir maça çıkan Trabzonspor, Gümüşhanespor karşısında gol bulamadı. 90 dakika golsüz berabere sona ererken Bordo-Mavili ekip, gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı. Gümüşhanespor puanını 8’e yükseltirken son maçı deplasmanda Kızılcabölük ile Trabzonspor ise Avni Aker’de Atiker Konya ile oynayacak.
 
Medjani Forvet Oynadı
 
Buzlu zeminde oynanan maçta Bordo-Mavili oyuncular 90 dakika boyunca ayakta durmakta güçlük çekerken hem pas alışverişini yapamadılar hem de pas şiddetini iyi ayarlayamadılar. Güney Koreli forvet Hyun Suk yine hayal kırıklığı yaratırken teknik adam Ersun Yanal, Suk’a 60 dakika dayanabildi. Suk’u kenara alan Yanal, oyuna Okay’ı koyarken Medjani bu dakikadan sonra forvet hattında görev yaptı.Gümüşhanespor özellikle ilk yarıda üç net pozisyon bulurken Esteban kalesinde devleşti. 
 
STAT: Yeni Şehir
 
HAKEMLER: Suat Arslanboğa**, İsmail Şencan**, Uygar Bebek**
 
GÜMÜŞHANESPOR: Hasan Hüseyin***, Taner***, Mehmet Çoban***, Salih Zafer***, Taşkın** (Dk.75 Cumhur*), Ali Sakal** (Dk.79 Onur*), Mehmet Çiçek**, Hüseyin Pala** (Dk.65 Ali Özgün**), Muhammed**, Mehmet Önkuzu**, Rıdvan**
 
TRABZONSPOR: Esteban***, Pereira***, Uğur**, Mustafa Akbaş**, Mas***, Medjani***, Aytaç Kara**, Yusuf Yazıcı** (Dk.78 Onazi*), Yusuf Erdoğan** (Dk.77 Castillo*), Olcay Şahan***, HyunSuk* (Dk.60 Okay*)
 
GOL: Yok
 
SARI KARTLAR:
Yusuf Erdoğan (Trabzonspor), Mehmet Önkuzu (Gümüşhanespor)

 
Editör: TE Bilisim