Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ve Milli İrade Platformu tarafından düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşü, Pazartesi günü Galata Köprüsü'nde binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Yürüyüş, Filistin'e destek ve İsrail'e karşı tepkilerin yükseldiği bir dönemde düzenlendi.

Ergin Ataman’ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı! Ergin Ataman’ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı!

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, Filistin'e destek eylemleri başladığından beri her etkinlikte yer alarak İsrail'e karşı seslerini duyurmaya ve mağdurların yanında olmaya devam ediyor. Bu yürüyüşte de Soylu, yürüyüş kortejinin içinde yer aldı.

Süleyman Soylu, yürüyüşe katılanlara teşekkür ederek Filistin'e desteklerinin süreceğini ve İsrail'e karşı net bir duruş sergileyeceklerini dile getirdi. Yürüyüşe, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Mersin Milletvekili Nureddin Nebati, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve birçok milletvekili ile siyasi parti temsilcisi de katıldı.

Yürüyüş, Filistin'e destek ve İsrail'e karşı Türkiye'nin net duruşunu bir kez daha vurguladı ve Filistin meselesine duyarlılık arttırdı.

TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak