Bu toplantıda, Süper Lig'i 2+3 yıl boyunca yayınlamak isteyen yabancı bir kanalın yaptığı tanıtım büyük beğeni topladı.

Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

Süper Lig maçlarının son dönemde yetersiz ve amatörce çekildiği, özellikle yurt dışındaki maç yayınlarının düşük kalitesinden rahatsız olan kulüpler, yeni yayın ihalesine yönelik tanıtıma büyük ilgi gösterdiler. İşte bu etkileyici tanıtımda anlatılanlar:

Bağlantılar sayesinde 180'den fazla ülke, Türkiye Süper Ligi maçlarına izleme fırsatı bulacak.
Maçlar, mutlak mükemmellik ve en son teknoloji seviyesinde yayınlanacak.
Sinematografik lenslerle donatılmış kameralar sahanın yanı sıra, yedek kulübelerini ve tribünleri "Bat Cam" da dahil olmak üzere saniye saniye çekebilecek.
Etkileşimli grafikler kullanılacak.
Video klip yapımında kullanılan RF modunda odak çekiciliği sağlayacak Sony "Venedik" tam kare sabit kameralar kullanılacak.
3x'ten 8x'e kadar Süper Ağır Çekimde Tekrar Oynatma desteği olacak.
Yüksek görsel etkiye sahip filmlerin oluşturulmasına olanak tanıyacak ve izleyiciler her teknik hareketi ayrıntılı olarak izleyebilecek.
Hava çekimleri yapabilen droneların yanı sıra sahada ve tribünlerde hem oyunun taktiksel anlatımını hem de seyirci için duygusal bir anlatımı garanti eden Sky Cam kullanılacak.
Ayrıca kalenin arkasına yerleştirilen Süper Ağır Çekimde "Intelli Jib" adı verilen, küçük alanın ve kalenin iç kısmının benzersiz görüntüler garanti edilecek.
Süper Lig maçlarının, şimdiye kadar uygulamaya konulan en yüksek üretim standartlarıyla anlatılması sağlanacak.
Bu tanıtım, Türk futbolunun uluslararası arenada daha iyi bir şekilde temsil edilmesi ve yayın kalitesinin artırılması adına büyük bir adım olarak değerlendiriliyor. Süper Lig maçlarının bu yüksek kalitedeki yayınlarını sabırsızlıkla bekliyoruz.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN 

Editör: Ayşe Sancak