Hull City, Abdülkadir Ömür İçin Fenerbahçe'ye Teklifte Bulundu!

Abdülkadir Ömür, Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da kadro dışı bırakılmıştı. Şimdi ise Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Abdülkadir Ömür'ü 6 milyon euro karşılığında transfer etmeye hazırlanıyor. İddiaya göre, Abdülkadir Ömür'ün transferi için Hull City ve Trabzonspor anlaşma sağladı, oyuncu hafta başında İngiltere'ye gidecek.

Beşiktaş'ın Jackson Muleka'sına Konyaspor Talip Oldu!

Beşiktaş'ın bu sezon beklentilerin altında performans gösteren Jackson Muleka'ya, Süper Lig ekibi Konyaspor talip oldu. Ancak, Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un olumsuz yanıt verdiği bildirildi. Santos, Muleka'yı hücum hattında değerlendirmek istiyor.

 Roma, Galatasaray'dan Angelino'yu Transfer Etti!

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Angelino, Roma tarafından transfer edildi. İtalyan kulübü, Leipzig ile anlaşma sağlayarak İspanyol sol beki kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bu transferin gerçekleşmesi için Roma'nın Zeki Çelik, Renato Sanches veya Kumbulla'dan biriyle yollarını ayırması gerekiyor.

Fenerbahçe'de Emre Mor'un Yol Ayrımı!

Fenerbahçe'de şans bulmakta zorlanan Emre Mor'a birçok Süper Lig takımından teklif gelmişti. Ancak Emre Mor, eski kulübü Karagümrük ile Hatayspor'un tekliflerini reddetti. Emre Mor'un Fenerbahçe yönetiminden, Başakşehir veya Antalyaspor'un teklifinin kabul edilmesi yönünde ricada bulunduğu belirtildi.

Beşiktaş'ta Onur Bulut'a Werder Bremen'den Talip!

Beşiktaş'ın futbolcusu Onur Bulut'a Bundesliga ekibi Werder Bremen'den bir teklif daha geldi. Performansıyla eleştirilen Onur Bulut, Almanya'da forma giymeye sıcak bakıyor. Udinese'nin de Onur Bulut ile ilgilendiği belirtiliyor.

Fenerbahçe'de İspanyol Oyuncu Crespo'nun Peşinde!

Fenerbahçe'de Rade Krunic'in transferi sonrası orta saha oyuncu sayısı arttı. İspanyol oyuncu Miguel Crespo, İspanyol kulüplerinden teklifler alıyor. 27 yaşındaki oyuncuyla ilgilenen Granada ve Cadiz'in, Fenerbahçe'den maaş konusunda destek beklediği ifade edildi. Fenerbahçe yönetimi ise maaşın tamamını karşı tarafın ödemesini istiyor.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak