Palut : İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek; Zor maç olacak Palut : İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek; Zor maç olacak

Trabzonspor'un Pazar günü Papara Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edeceği maç öncesinde Fenerbahçe'nin hakemleri baskı altına almaya çalışması dikkat çekiyor. Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 mağlup ettiği maçta yaşananlar ise büyük şaşkınlık yarattı. İlk yarısı 1-0 Pendikspor üstünlüğü ile sona eren maçta soyunma odasına gidilirken Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'ın hakem Kadir Sağlam'ı açıkça tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı. Mert Hakan Yandaş'ın hakeme "Dikkatli ol hocam, vallahi buradan çıkamazsın" şeklindeki sözleri büyük tepkilere neden oldu. Ancak hakem Kadir Sağlam'ın bu tehdide karşılık Fenerbahçeli oyuncuya kart dahi gösterememesi ayrı bir skandal olarak değerlendirildi.
Maçın ikinci yarısında ise hakem Kadir Sağlam'ın VAR uyarısıyla Fenerbahçe lehine verdiği skandal penaltı kararı ise tepkilere neden oldu ve "Tiyatro devam ediyor" yorumlarına yol açtı. Bu olayların ardından, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetici Selahattin Baki'nin yanı sıra futbolcuların Trabzonspor ile oynayacakları maç öncesi TFF, MHK ve hakemleri baskı altına alacak açıklamaları da dikkat çekmeye başladı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA