Ortahisar Belediyesi Altyapı Çalışmalarıyla Yollarda Kalıcı Çözümler Üretiyor Ortahisar Belediyesi Altyapı Çalışmalarıyla Yollarda Kalıcı Çözümler Üretiyor

Azizoğlu, "Yine yoğun bir kalabalıkla kalabalık eşliğinde kıymetli hemşehrilerimizin desteğiyle güzel bir kalabalık, güzel bir enerji verdi bize. İki aylık seçim kampanyası boyunca her zaman yanımızda oldu seçmelerimiz. Bizlere destek oldular. Biz bugün de aynı desteği, aynı motivasyonu, aynı enerjiyi kendilerinden aldık. İnşallah onların desteğiyle, onların bize vermiş olduğu enerjiyle bu beş yıllık süreçte de daha iyi işler yapacağımızı istişare yaparak ihtiyaçlarımızı, noksanlarımız varsa noksanlarımızı, ilçemizi daha da ileriye taşımak için ne gerekiyorsa el birliğe çalışacağız. Ben bu hususta bana bugün de destek veren teşkilatımıza ve kıymetli hemşehrilerimize, muhtarlarımıza en kalbi duygularımla selamlarımı iletiyorum. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun" şeklinde konuştu.

Hüseyin Azizoğlu'nun bu açıklamaları, göreve başladığı ilk gününde işbirliği ve teşekkür mesajlarıyla başlayarak Sürmene için yapılan çalışmalara olan bağlılığını gösteriyor.

Editör: Birol Sancak