Bursa kentinde bugün yaşanan ilginç ve tehlikeli olay, trafikte bulunan vatandaşların dikkatini çekti. Bir halk otobüsünün ön tekerleğinin havada olmasına rağmen seyir halinde olması, çevrede büyük panik ve endişe yarattı.

Yağışlı bir havada gerçekleşen bu olay, şaşkınlıkla karşılandı. Otobüs sürücüsü, ön tekerleği havada olsa da yolculuğuna devam ettiği görüntülere yansıdı. Yanından geçen araçlardaki sürücüler ve yolcular, bu tehlikeli durumu görünce adeta şaşkına döndü.

Trafikteki bu tehlikeli anlar, bir aracın içinden saniye saniye kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler kısa sürede geniş kitlelere ulaşarak büyük bir dikkat çekti. Yetkililer ise konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı ve otobüs sürücüsünün bu tehlikeli hareketi neden yaptığını araştırıyor.

Kilis'te Bir Evde 5 Ceset Bulundu: Baba, Anne ve 3 Çocuk Ölü Olarak Bulundu Kilis'te Bir Evde 5 Ceset Bulundu: Baba, Anne ve 3 Çocuk Ölü Olarak Bulundu

Olayın ardından otobüsün seyir halinde olmasına rağmen ön tekerleğinin havada olmasının nasıl mümkün olduğu ve olası tehlikeler konusunda yetkililerden açıklama bekleniyor. Trafik kurallarının ihlali ve yolcuların güvenliği konularında ciddi endişelerin olduğu belirtiliyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT