Elinde olan köşeyi dönecek: İslam bunu alanlar satmasın dedi Elinde olan köşeyi dönecek: İslam bunu alanlar satmasın dedi

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da görevlendirmek üzere genç engelli bireyleri işe almayı planlıyor. Şirket, engelli bireylere iş gücüne katılım ve yeteneklerini sergileme fırsatı sunarak tam zamanlı iş olanakları sağlayacak.

THY'nin internet sitesinde yer alan ilana göre, başvuruda bulunacak adaylardan belirli şartlar aranmaktadır. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya mavi kart sahibi olmaları ve adli sicil kaydı bulunmamaları gerekmektedir.

İstihdam edilecek bireylerin 1994 ve sonrasında doğmuş olmaları ve lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca, başvuruda bulunacak adayların en az %40 oranında engel durumunu gösterir sağlık raporu ibraz etmeleri gerekmektedir.

İş başvuruları, çeşitli aşamalardan oluşacak bir süreçten geçecektir. Bu süreç, çevrim içi İngilizce ve genel yetenek sınavı, video mülakatı, çevrim içi İngilizce mülakatı, kişilik envanteri ve kurul mülakatları gibi aşamaları içerecektir.

Başvuruların son tarihi 14 Nisan olarak belirlenmiştir. İşe alım süreciyle ilgili daha fazla bilgiye "https://careers.turkishairlines.com/tr-TR/" linkinden ulaşılabilir.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN