AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve yöneticilerin de katıldığı ziyarette konuşan Başkan Genç, Trabzon’un sorunlarına vakıf olduğunu ve 716 Mahallede güzel işlere imza atacağını vurguladı.

Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak" Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak"

İŞİMİZİN TEMELİNDE SAMİMİYET VE İŞ BİRLİĞİ VAR

“Ben her zaman şunu söylüyorum; Cenab-ı Allah hizmet etmeyi nasip ederse yapabilirsiniz.” diyen Başkan Genç, şu şekilde konuştu: “Partimizin kuruluşunda yer alan bir kardeşiniz olarak 10 yıldır görev yaptığım Ortahisar Belediye Başkanlığımda şehrimize güzel hizmetler yapma gayreti içerisinde oldum. Yapabildiklerimiz de oldu, düşünüp yapamadıklarımız da oldu. Ama işin temeline hep samimiyeti ve iş birliğini koyduk. Bu süreçte kıymetli muhtarımız ile bir mesai birlikteliği yaptık. 85 Mahallemizle başladık, şu anda 88 Mahallemiz oldu. Yeni dönemde de 716 Mahallemizle devam edeceğiz. Hep beraber el ele verip çalışacağız.”

Whatsapp Image 2024 02 04 At 11.36.58

YOL HARİTAMIZI MUHTARLARIMIZLA ÇİZECEĞİZ

“Muhtarlarımızla geleceğe dair sorunlarını, taleplerini konuşup ona göre bir yol haritası çizmemiz lazım. Bunu Ortahisar’da yaptık. 32 defa toplantı gerçekleştirdik. Güzel işler de ortaya koyduk. İlk dönemde Mahallelerimizde yol sorunu kalmasın diye müthiş bir yol çalışması gerçekleştirdik. Muhtarlarımızın taleplerini biliyorum. Yol ve su sorunları öne çıkan sorunlarımızdır. Daha önce bir gayreti orta koyduk. Şimdi daha çok çalışacağız. Allah nasip eder Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olursak ilçelerimize giderek toplantılarımızı sürdüreceğiz. Benim siyaset anlayışımda bir sorunun çözümü için o sorunun yerine gitmeniz lazım. Sorunu yöneteci kendi gözüyle görüyorsa hissediyor demektir. Hissederse daha güzel çözer. Hissetmek gerekiyor. Bu anlayışla devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun. Bu bir hizmet yolculuğu… Bu güne kadar olan hizmetlerin daha iyisini şehrimiz hak ediyor.”

BEKİR AKTÜRK’E SAHİP ÇIKMALIYIZ

“Biz, bu şehri çok seviyoruz. Trabzonlular vatanları için, vatanlarının birliği ve beraberliği için gözlerini kırpmadan canlarını feda eder ama Trabzonlular şehirleri için de milliyetçidir. Trabzon için de canlarını aynı anlayışla feda eder. O nedenle benim şehrimden, Ortahisar’ımızdan bir muhtarımız Türkiye’deki 50 bin 412 muhtarın Konfederasyon Başkanı ise ona sahip çıkmalıyız. Bunu Bekir Aktürk’ün yanında olduğum için söylemiyorum kim olursa olsun. Bunu neden söylüyorum bu ülkenin birliği ve beraberliği çok önemli. Kendisi de bu yönde Türkiye’nin her yerinde çalışmalar gerçekleştiriyor. O yüzden kendisine sahip çıkacağız. Ben başkanımıza bu anlayışla hareket eden Başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Whatsapp Image 2024 02 04 At 11.36.58 (1)

BİZ BU YOLDA AHMET BAŞKANIMIZLA BERABERİZ

Trabzon Muhtarlar Federasyonu ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk ise Başkan Genç’e teşekkür ederek tam destek sözü verdi. Ortahisar Belediye Başkanlığı döneminde Ahmet Metin Genç ile başarılı çalışmaları imza attıklarını söyleyen Aktürk, Başkan Genç’in yanında olduklarını söyledi.

Aktürk, “Ben bu yola 2012 yılında girdim. 2014 yılında ise Ortahisar Belediyesi’nde Ahmet Başkanımızla beraber yürüdük. Bu süreçten sonra değil Trabzon’da Ankara’da neye ihtiyacımız olsa Ahmet başkanımız yanımızda oldu. Ama maddi ama manevi. Her zaman bizi destekledi. Biz muhtarlar olarak siyaseten söylemiyorum devletimizin arka bahçesiyiz. Siyasetin değil. Devletimizin yanında, bayrağımızın gölgesinde durup milletimize hizmet ediyoruz. Bu yolda da en büyük destekçimiz Başkanımız olmuştur. O yüzden çoğu muhtarımız başkanımızı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hatırlar. Kendisinin de dediği gibi mesai birlikteliğimiz oldu. Her ilçede bir emeği var. Bizim her zaman gönlümüze dokundu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Çıktığı yolun hayırlı olmasını diliyorum. Tüm siyasi görüşlere saygı duyuyoruz ama geçmişten bu güne kadar kol kola, gece gündüz bizimle yürümüş bir başkanımız var. Biz onunla kol kola yola yürümeye devam etmek istiyoruz.” dedi.

Whatsapp Image 2024 02 04 At 11.36.58 (2)
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Doğukan ÖZKURT