10 Bin Kişinin Katılımıyla Renkli Bir Gün Geçirildi

Gün boyunca yaklaşık 10 bin kişinin ziyaret ettiği Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinlikler gerçekleştirildi.

Plenetaryum film gösterimi, mikroskop gözlemi, çocuk fitness, atölye etkinlikleri, VR gözlük etkinliği, robot yarışları, gözlem etkinliği, palyaço gösterisi, yüz boyama, su roketi etkinliği, ahşap oyunları ve sürpriz etkinlikler çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Başkan Genç: Bilim Merkezi Şehrimizin Değerlerinden Biridir

Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin Trabzon’un önemli bir değeri olduğunu vurgulayan Başkan Genç, çocukların mutlu olacağı, eğleneceği ve merakını gidereceği bir ortam sunmanın önemine dikkat çekti. Ayrıca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlamalarını bu değerli merkezde başlatmanın anlamına da değindi.

Atatürk’ün Mirasıyla Geleceğe Yürüyoruz

Başkan Genç, tüm çocukların bayramını kutlayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu özel günü tüm çocuklara armağan ettiğini hatırlattı. Ayrıca, Bilim Merkezi'nin şehre kazandırılmasının ve çocukları bilimle buluşturmanın ülkenin geleceği adına önemli bir adım olduğunu vurguladı. Bu vesileyle, merkezin kurucusu Özdemir Bayraktar'ı da rahmetle andı.

Başkan Genç ve eşi, etkinliğin sonunda tüm çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Karadeniz Kültür Sanat ve Dans Sporları Derneği, 300 Kişilik Katılımla Dünya Dans Gününü Kutladı! Karadeniz Kültür Sanat ve Dans Sporları Derneği, 300 Kişilik Katılımla Dünya Dans Gününü Kutladı!

TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Birol Sancak