İş ilanına göre alınacak personellerin her üç kategorisi için de KPSS puanı en az 60 olarak belirlenmiştir.

Mühendis pozisyonu için adaylardan, lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin geomatik mühendisliği bölümünden mezun olma ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartları aranmaktadır. Memur pozisyonu için ise ön lisans düzeyinde eğitim veren programların herhangi birinden mezun olma ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olma gerekmektedir.

Başvuru sürecinin önemli bir bölümünü oluşturan sözlü sınava katılacak adaylar belirtilmiş olup, başvurular 10 Ocak 2024 ile 12 Ocak 2024 tarihleri arasında kabul edilecektir. Başvuru belgeleri, şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla Dernekpazarı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü birimine iletilmelidir.

Malatyalı Demir Ailesinin Deprem Sonrası Yaşadığı Dram; Ve Serkan Demir'in Trabzon'da Yaşanan İntiharı Malatyalı Demir Ailesinin Deprem Sonrası Yaşadığı Dram; Ve Serkan Demir'in Trabzon'da Yaşanan İntiharı

Sözlü sınavın tarihi 24 Ocak 2024 olarak belirtilmiş ve sınav Dernekpazarı Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleşecektir. Başvuran adayların KPSS puanları, sınav yeri ve zamanı 17 Ocak 2024 tarihinde resmi belediye internet sitesinde duyurulacaktır.

Başvurular ve sınavla ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için Dernekpazarı Belediyesi'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

KuzeyAnadolu.net

Editör: Ayşe Sancak