Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen operasyonlarda önemli bir başarı elde etti. Sokak operasyonları kapsamında gerçekleşen çalışmalarda, 13 şüpheli yakalanarak uyuşturucu ticareti ve kullanımıyla ilgili önemli adımlar atıldı.

Narkotik Polis Timleri, Devriye Ekipler Amirliği, Asayiş Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlüklerinin titiz ve koordineli çalışmaları sonucunda; 60 adet sentetik ecza, 29,21 gram amfetamin türevi madde, 2,50 gram metamfetamin ve bir miktar sentetik kannabinoid ele geçirildi.

Trabzon'da Jandarma Operasyonu: Aranan Şahıs Yakalandı, Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi Trabzon'da Jandarma Operasyonu: Aranan Şahıs Yakalandı, Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi

Operasyonlar sırasında uyuşturucu kullanımında kullanılan cam düzenekler de ele geçirilirken, uyuşturucu ticareti yaptığı şüphelenen 13 kişi hakkında adli takibat başlatıldı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ile mücadelede kararlılıkla devam edeceğini belirterek, "Zehirle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir." mesajını verdi. Bu operasyonlarla şehirdeki uyuşturucuyla mücadelede önemli bir adım atılmış oldu.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak