Şampiyon Kızlara Tam Desteğimiz Var

Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak" Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak"

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan ve yönetim kurulu üyeleri, zafer kutlaması için ev sahipliği yaptılar. Programa, AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç de katıldılar.

F53639D9 44Da 4Adc 8C60 D4Ade95Eb534

Futbolun Yıldızları

2023-2024 Eğitim-Öğretim sezonunda düzenlenen Ortaokullar arası Kız Yıldız Futbol Turnuvası'nda 12-0'lık büyük bir zafer elde eden Osman Altıntaş Ortaokulu öğrencileri, aileleri, okul müdürü, müdür yardımcısı ve okul aile birliği başkanının davetli olduğu programda büyük bir coşkuyla kutlandılar. Program sırasında, öğrencilerin başarısı kutlanırken okulun karşılaştığı fiziki sorunlar da ele alındı.

D0E03D87 Cd58 4570 Bce8 1A5D024903Eb

"Siz Şampiyonsunuz, Bende İstiyorum"

Şampiyon kızlarla buluşan AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, öğrencilere dönerek, "Siz şampiyonsunuz, bende şampiyon olmak istiyorum" sözleriyle öğrencilere moral verdi ve onları güldürdü.

Okula Destek Sözü

Bbea2628 2677 4B33 A80A B15623F0Fbf4

Okul müdürü Gamzegül Engin, okulun karşılaştığı sorunları aktardıktan sonra, Trabzon Milletvekili Vehbi Koç ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, program sonrası okulu ziyaret ederek yerinde inceleme yaptılar. Okulun eksikliklerini tespit ettiler ve gerekli notları aldılar. Milletvekili Koç ve Başkan Cihan, "Üzerimize düşen ne varsa görevi yerine getirmeye her zaman hazırız" şeklinde konuştular.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak