Trabzon Ticaret Borsası'nın (TTB) resmi yayın organlarından biri olan BORSA HABER Dergisi'nin yeni sayısı okurlarıyla buluştu. TTB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından hazırlanan ve borsanın web sitesi www.tb.org.tr adresinde de yayınlanan BORSA HABER, Türkçe ve İngilizce olarak okuyucularına sunuluyor.

Rize'de Özel Eğitim Öğrencileri Pizzalarını Kendi Elleriyle Yaptı Rize'de Özel Eğitim Öğrencileri Pizzalarını Kendi Elleriyle Yaptı

yılını kutlayan Trabzon Ticaret Borsası'nın dergisi, çeşitli konuları ele alıyor. Bu sayıda, Bulgaristan'a yapılan inceleme gezisinin ayrıntıları, Trabzon'un geçmişten günümüze uzanan belediye başkanlarının hikayesi, TTB Meclis Başkanı Nevzat Özer ve Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan'ın yazıları gibi özel içeriklere yer veriliyor.

2Aa65047 1D1C 47C8 A6F7 22Da1290B806

Derginin sayfalarında ayrıca Trabzon'un ilçeleri olan Yomra, Beşikdüzü ve Maçka'nın tanıtımları, Trabzonspor'un efsane kalecisi ve kaptanı Şenol Güneş'ten son şampiyon kalecisi ve kaptanı Uğurcan Çakır'a uzanan şampiyonluk hikayeleri, tarihi manastırlar, Trabzon'un doğal güzellikleri, yöresel lezzetler ve sanatçı röportajları gibi çeşitli konular ele alınıyor.

BORSA HABER Dergisi, Trabzon'un sosyo-ekonomik ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla hazırlanan bir kaynak olarak önemli bir rol oynuyor. Okuyucularına Trabzon'un tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini daha yakından tanıma fırsatı sunuyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN 

Editör: Ayşe Sancak