Program, Zeynep Ülkü Yıldırım'ın yapımcılığını üstlendiği ve Seza Turgut'un sunduğu "Hayatın İçinden" programında gerçekleşti.

Ordu, Altınordu İlçesi Güzelyalı Mahallesinde Yaşanan Trafik Kazası Ordu, Altınordu İlçesi Güzelyalı Mahallesinde Yaşanan Trafik Kazası

Proje koordinatör asistanı Gökçenur Ulu ve eğitim ve iş arama koordinatörü Ceren Aydın, programın ilk bölümünde proje süreci ve gerçekleşen faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Projeye katkıları ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi aktardılar.

Programın ikinci bölümünde ise eğitimlerini başarıyla tamamlayan ve sertifika alan kursiyerler Melike Ünver, İleyda Akdeniz ve Feyza Kuk projenin kendilerine sağladığı katkıları paylaştılar. Ayrıca, projeye katılmalarının ardından yaşadıkları duygu ve düşüncelerini dinleyicilerle paylaştılar.

TRT Trabzon Radyosu aracılığıyla yapılan bu program, 'Neet'ler Pazara Erişiyor projesinin başarılarını ve katkılarını geniş kitlelere duyurarak daha fazla genç insanın bu tür faydalı projelere katılmasını teşvik etmeyi amaçlıyor.

Muhabir: BİROL SANCAK