Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 farklı ülkeden toplamda 200 uluslararası öğrenciyle birlikte Ramazan Bayramı'nı kutladı. Dernek, farklı kültürlerin bir araya gelerek dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirdi. Ramazan Bayramı süresince gerçekleştirilen etkinliklerle, uluslararası öğrencilere evlerindeki sıcak atmosferi yaşatmayı hedefleyen dernek, binlerce kilometre uzaklıkta olan öğrencileri Trabzon'un sıcak ve samimi atmosferinde bir araya getirdi.

Veteriner Hekimler Günü, Trabzon'da Coşkuyla Kutlandı: 25. Yıl Plaketleri Verildi Veteriner Hekimler Günü, Trabzon'da Coşkuyla Kutlandı: 25. Yıl Plaketleri Verildi

Dernek tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle bayram coşkusunu doruğa çıkaran öğrenciler, birbirleriyle tanışıp, kültürlerini paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar. Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Abdulkadir Yılmaz, bu özel günle ilgili olarak şunları dile getirdi: "Her yıl olduğu gibi bu yıl da uluslararası öğrencilerimizle Ramazan Bayramı'nı kutlama fırsatı bulduk. Bu bayramda, farklı kültürlerin bir araya gelerek kardeşlik ve dostluk bağlarının güçlenmesine tanık olduk."

Öğrencilerin yüzlerindeki tebessümlerin, etkinliklerin anlamını bir kez daha vurguladığını belirten Yılmaz, dernek olarak uluslararası öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği'nin Ramazan Bayramı etkinlikleri, öğrenciler arasında unutulmaz anılar ve dostluklarla dolu bir deneyim yaşattı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN