YENİDEN KUCAKLAŞTILAR

Halk bayramlaşmasına pandemi dönemi ile ara verilmişti. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, halk bayramlaşmalarını yeniden başlattı ve ilk programı gerçekleştirdi. Trabzon halkı da bayramlaşmaya yoğun ilgi gösterdi. Belediyeye akın eden vatandaşlar, birbirleri ile bayramlaşarak bayramın sevincini yaşadılar. 

Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti Trabzon Tanıtım Günleri Ankara'da Büyük İlgi Gördü. Ahmet Metin Genç, Hemşehrilerine Teşekkür Etti

AK PARTİ’DEN YANSIMALAR

Belediyedeki bayramlaşma töreninin ardından Trabzon protokolü meydana geçti. Atatürk Alanında AK Parti’nin bayramlaşmasına katıldı. Bayramlaşma törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Yılmaz Büyükaydın, il başkanı Sezgin Mumcu, büyükşehir belediye başkanı Ahmet Metin Genç, ilçe başkanları ile partililer yoğun katılım gösterdi.

 

YOĞUN MESAİ

Bayramlaşma programında bir aksilik olmaması için il başkan yardımcıları yoğun mesai harcadı. Organizasyonda her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Atatürk alanında oluşturulan çadırda sıraya giren halk, Bakan Uraloğlu ve AK Parti heyeti ile bayramlaştı. Taleplerini ve sıkıntılarını iletti. Bakan Uraloğlu’nun danışmanları halkla yakından ilgilenerek talepleri topladı. İletişim bilgilerini aldıkları vatandaşlarla hafta içi iletişime geçeceklerini söylediler. Vatandaşlar kendileri ile yakından ilgilenilmesinden memnun oldular.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak