ŞALPAZARI’NDA BAYRAM COŞKUSU
Şalpazarı ilçesinde Ramazan Bayramı coşkusu yaşandı. Belediye Başkanı Refik Kurukız, siyasi partilerin ilçe başkanları, mahalle muhtarları ve belediye meclis üyelerinin katılımı ile  belediye bahçesinde bayramlaşma programı düzenlendi. Belediye başkanı Refik Kurukız, “Sevdiklerinizle birlikte huzurlu, mutlu, sevgi dolu bir Ramazan bayramı geçirmeniz dileğiyle… Bayramınız kutlu ve mutlu olsun” dedi. 

SÜRMENE’DE ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Sürmene ilçesinde belediye başkanı Hüseyin Azizoğlu, çarşı merkezinde esnafları ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti. Azizoğlu, “Rahmet ve mağfiret ayı mübarek Ramazan-ı Şerif’in ardından bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Bayramlar; birlik ve beraberlik duyguları içerisinde herkesin kucaklaştığı, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, dargınlıkların unutulup, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği bir zaman dilimidir.  Bu bayramda da her zaman olduğu gibi temennimiz, kardeşliğimizin, huzurumuzun ve mutluluğumuzun daim olması ve Ramazan ayı boyunca olduğu gibi sofralarımızdan bereketin eksik olmamasıdır. Sürmeneli hemşehrilerimiz başta olmak üzere Aziz Milletimizin ve İslam  Aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu. 

İŞ DÜNYASI KENETLENDLİ
MÜSİAD Trabzon tarafından her bayramda düzenlenen geleneksel Bayramlaşma töreni bu yıl da üyeler ve ailelerin katılımı ile gerçekleşti. MÜSİAD yönetimi ve üyeleri hem bayramlaştı hem uzun süre sonra bayram coşkusunu yaşadı. MÜSİAD Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu, “Bayramların sevinçlerin büyütüldüğü ender zamanlardan biridir. Her bayram olduğu gibi bu Ramazan Bayramı'nda da sevinçleri dünya çapında büyütmeli, hüzünleri paylaşmalıyız. Ramazan Bayramımız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

HEMŞEHRİLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

Araklı ilçe belediye başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi, ilçe esnafını ziyaret etti ve Ramazan Bayramını tebrik etti. Esnafları tek tek ziyaret eden Çebi, şu ifadelere yer verdi: “Güzel Araklımızın her sokağında, caddesinde hemşehrilerimizle buluşmaya devam edeceğiz.  Bayramımız mübarek olsun.”

BAYRAMLAR BİRLİK BERABERLİKTİR

Maçka ilçe belediye başkanı Dr. Koray Koçhan, ilçe merkezi ile Esiroğlu ve Atasu Mahallerinde hemşehrileri ile bayramlaştı. Koçhan, bayram mesajını şu şekilde yayımladı: “Birlik ve beraberliktir, dostluk ve kardeşliktir bayramlar… Hemşehrilerimizle el ele, gönül gönüleyiz, işte bayram gibi bayram…”

Veteriner Hekimler Günü, Trabzon'da Coşkuyla Kutlandı: 25. Yıl Plaketleri Verildi Veteriner Hekimler Günü, Trabzon'da Coşkuyla Kutlandı: 25. Yıl Plaketleri Verildi

HASTA VE YAŞLILARA ZİYARET

Düzköy ilçe belediye başkanı Selim Çelenk, bayramda hasta ve yaşlı ziyaretlerine özen gösterdi. İlçedeki büyükleri ve yaşlıları ziyaret eden Çelenk, “Ne mutlu yaşlısının yanında olabilene. Ne mutlu hastasının duasında olabilene” dedi. 

ARSİN’DE BAYRAM BAŞKA GÜZEL

Arsin ilçe belediye başkanı Hamza Bilgin, ilçenin cadde ve sokaklarını arşınladı. Hemşehrileri ile kucaklaşan Bilgin, “Birlik ve beraberlik içerisinde Arsin’imizde bayram bir başka güzel” ifadelerine yer verdi.

SAĞLIKLI BAYRAMLAR
Beşikdüzü ilçe belediye başkanı Burhan Cahit Erdem, belediye binasında halkla bayramlaştı. Erdem, “Halkımız ile birlikte belediyemizde bayramlaşma törenini gerçekleştirdik.  Ramazan Bayramının ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ediyor; huzur, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram diliyorum” dedi.

ÇAYKARA BİRLİK OLDU
Çaykara ilçe belediye başkanı Hanefi Tok, Ramazan bayramında hastaneler ile görev başındaki jandarma, emniyet ve sağlık camiasını ziyaret etti. Tok, şöyle dedi: “Ramazan Bayramınızı Tebrik Eder, Bayramın Milletimize Memleketimize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim.”
76D88957 2C5B 4E0B 812F F0825A1D44Ab  E833A87A 45Da 447A A36F Da7B95Bcec74       36Dc0E46 9Df5 48D1 A4E6 3161B407F5Aa     5B49Aa7A 31A7 47A2 87D6 C187Ac239517      172321D5 Cbc7 4596 A5E4 4F6F637D148D    De4E6A95 B812 40Dd 8E16 0127072Ee75D           0F0691B1 9C0E 48Ad A115 6F63Bd25B72B

Muhabir: BİROL SANCAK