Başkan Doğan, ekonomik anlamda kulübün kötü günleri geride bıraktığını belirtirken, 140 Milyon Euro gibi önemli bir ödeme gerçekleştirdiklerini açıkladı. Yönetimde yer alırken yaşadığı zorlukları iyi bildiğini ifade eden Doğan, Trabzonspor'un ligde 3. sırada olmasına rağmen, sezon sonunda tek amacın kupa kazanmak olduğunu dile getirdi.

Fransız ekibi Lyon ile Galatasaray 25 yaşındaki oyuncu ile yakından ilgileniyor Fransız ekibi Lyon ile Galatasaray 25 yaşındaki oyuncu ile yakından ilgileniyor

Gelecek sezonun planlamasını dikkatli bir şekilde yaptıklarını kaydeden Başkan Doğan, transfer çalışmalarının büyük kısmını tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. Teknik ekibin onayıyla hazır bir kadroyla sezona başlamayı planladıklarını aktaran Doğan, kulübün beklentileri ve çalışmalarının bu yönde olduğunu vurguladı.

Önümüzdeki günlerde üçüncülük yarışı ve kupa mücadelesinin olduğunu belirten Doğan, Trabzonspor'un bu hedefler doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti. Gelecek için umut dolu olduklarını ve camiaya daha fazla müjde verebilmek için çalıştıklarını dile getirdi.

Editör: Birol Sancak