Doğan, Türk futbolunda bazı takımların bütün imtiyazları talep ettiği ve her maçta, her pozisyonda saldırıya geçtiği bir dönemi geride bıraktıklarını ifade etti. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nun bu baskılara boyun eğdiğini belirten Doğan, bu dönemin sonuna geldiklerini ve yeni bir yapılanmaya gidileceğini müjdeledi.

Başkan Doğan, yeni sezonda TFF ve MHK'de gerçekleşecek olan değişimde, Anadolu kulüplerinin haklarını koruyan, şeffaf bir anlayışı benimseyen, gerçek adaleti ve dürüstlüğü savunan yöneticilerin öncelikli olduğunu vurguladı. İstanbul kulüplerinden gelen dayatmalara karşı duracaklarını ve bu yolda evet demeyeceklerini belirtti.

Son olarak, Trabzonspor'un üçüncülükle tamamlamak üzere olduğu sezonu ve Türkiye Kupası hedeflerini değinen Doğan, yeni sezonda disiplinli çalışmalarla mali dengelerini koruyarak iddialı bir takım oluşturacaklarını ifade etti. Ayrıca, futbol dışındaki rakiplere karşı güçlü bir temsiliyet ve gerçek adaleti sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Trabzonspor'da Nwakaeme İçin Transfer Gelişmesi Trabzonspor'da Nwakaeme İçin Transfer Gelişmesi

Mesajının sonunda, Trabzonspor'un gerçek sahipleri olan taraftarların her zaman yanlarında olduğunu vurgulayan Doğan, yeni sezonu sabırsızlıkla beklediğini ve bir kez daha Ramazan Bayramını kutladı.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Birol Sancak