Abdullah Avcı: "Önümüzdeki Sezon Vazgeçmeyen Bir Trabzonspor Olacak" Abdullah Avcı: "Önümüzdeki Sezon Vazgeçmeyen Bir Trabzonspor Olacak"

Bardhi'nin pozisyonu tüm yorumcular tarafından penaltı olarak değerlendirilirken, hakem Arda Kardeşler devam dedi ve dönüşünde Trabzonspor gol yedi. Gol öncesinde ise Mendy'e yapılan faul tartışmaları beraberinde getirdi.

Trabzonspor'un eski yöneticisi ve Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Başkanı olan Yalçın Orhan'ın bu tür durumlarda devreye girmesi bekleniyor. Beşiktaş maçında yaşanan hakem hatalarının gündeme gelmesiyle birlikte MHK ve hakemlere yönelik eleştiriler artarken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu konuya nasıl bir çözüm bulacağı merak konusu oldu.

Trabzonspor bu maçı 37 puanla tamamlarken 4. sıraya geriledi. Perşembe günü Ankara'da Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, ardından Hatayspor'u ağırlayacak ve sonrasında Pendikspor deplasmanına gidecek. Bu zorlu maçlar öncesinde yaşanan hakem tartışmaları futbol gündemini sıcak tutmaya devam ediyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak