Kafa golü istatistiklerine bakıldığında, Trabzonspor'un bu alandaki performansı açık ara önde. 14 kafa golü atan takım, bu konuda en yakın rakibi Kayserispor'un önünde bulunuyor. Başta 2.01'lik Onuachu olmak üzere birçok uzun boylu oyuncunun bulunduğu Trabzonspor'da, kafa golleri önemli bir silah haline gelmiş durumda. Onuachu 5 golle liderlik koltuğunda otururken, Enis Destan 4 golle onu takip ediyor. Diğer kafa golü atan oyuncular arasında Trezeguet (2), Benkovic (2) ve Denswil bulunuyor.

Abdullah Avcı'nın takımı, üst üste 3 resmi maçını kazanarak büyük bir çıkış yakaladı. Bu başarılı performans, hocayı oldukça mutlu etti ve takıma 2 günlük izin verdi. Ancak önümüzdeki Adana Demirspor maçı için hazırlıklar çarşamba günü başlayacak.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında İstanbulspor’u ağırladığı mücadeleden 3-0'lık net bir skorla ayrıldı Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında İstanbulspor’u ağırladığı mücadeleden 3-0'lık net bir skorla ayrıldı

Trabzonspor'un genç orta saha oyuncusu Berat Özdemir, Pendikspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, ilk yarıdaki performanslarının istenilen seviyede olmadığını ancak devre arasında yapılan değişikliklerin ve hocanın uyarılarının takımın reaksiyonunu olumlu yönde etkilediğini belirtti. Özdemir, kazanılan üç maçlık seriye devam etmek ve dolu tribünler önünde oynamak istediklerini dile getirdi.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Doğukan ÖZKURT