AnadoluJet, seyahat tutkunları için sevindirici bir haberle geldi. Ramazan ayına özel düzenlediği bilet kampanyasıyla, seyahat etmek isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor. Bu kampanya kapsamında biletler 20-21 Şubat 2024 tarihlerinde satışa çıkacak ve uçuşlar 27 Şubat-27 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kampanya dahilinde 599 liradan başlayan fiyatlarla yurt içi seyahat imkanı sunulacak. Ancak kampanya sınırlı bir koltuk sayısıyla geçerli olacak, toplamda 130.000 koltuk kampanya için ayrıldı.

Web ve mobil uygulama üzerinden yapılacak bilet alımlarında vergi ve harçlar dahil tek yön Standart pakette 599 TL, ExtraJet pakette 749 TL, KonforJet pakette 799 TL'den başlayan fiyatlarla yolculuk edilebilecek.

Adıyaman Karakolunda Polisler Arasında Çatışma!: Şehit Var! Adıyaman Karakolunda Polisler Arasında Çatışma!: Şehit Var!

Çağrı merkezleri, satış ofisleri ve acenteler üzerinden satın alınan biletlerde ise vergi ve harçlar dahil tek yön Standart pakette 649 TL, ExtraJet pakette 799 TL, KonforJet pakette 849 TL'den başlayan fiyatlar geçerli olacak.

AnadoluJet'in bu kampanyasıyla seyahat etmek isteyenler için mükemmel bir fırsat sunulmuş oldu. Kampanya tarihlerini kaçırmamak ve uygun fiyatlarla seyahat etmek için acele edin!

Muhabir: BİROL SANCAK