Trabzonspor'un Genç Oyuncusu Enis Destan'a Kırmızı Kart Sonrası PFDK Tarafından Verilen Cezanın Detayları Trabzonspor'un Genç Oyuncusu Enis Destan'a Kırmızı Kart Sonrası PFDK Tarafından Verilen Cezanın Detayları

Sürmen, Trabzonspor'un son dönemde yaşadığı sıkıntıları ve hakem hatalarını eleştirdiği paylaşımında şu ifadelere yer verdi:"8. Şampiyonluğumuz sonrasının kötü yönetilmesinin sancılarının, yönetim değişikliğine rağmen devam ettiği, genelde kötü futbol oynadığımız bir gerçek. Lakin kötü futbolumuzun önüne geçen hakem hatalarının da tesadüf olmadığını bilmeliyiz. Trabzonspor’u maalesef kendi mülkleri gibi gören, zamanı geldi mi "kartal sever," bazen de "kanarya sever" olan, boğaza karşı ziyafetlerle Trabzonspor’a yapılan operasyonlardan keyif alanlar bilmeliler ki, Trabzonspor size özel değil, camianın taraftarlarının ve üyelerinindir. Bu camia, hiçbir dönem başka renklere gönlünü açmayan, sadece bordo mavililerin haklarını savunanlarla elbette bir çıkış yolu bulacaktır. Yönetime düşen görev ise sorunları sadece kendi içinde konuşmaktan çıkarıp daha geniş platformlarda tartışması, camianın çözüm önerilerine kulak vermesidir."
Ali Sürmen'in bu açıklamaları, Trabzonspor camiasında geniş yankı uyandırmış durumda. Taraftarlar ve futbolseverler, kulüp yönetimi ve hakem hataları konusundaki düşüncelerini paylaşmaya devam ediyorlar.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Ayşe Sancak