Başakşehir - Trabzonspor Maçı Detayları.. Maç ne zaman, nerede ve saat kaçta? Maç hangi kanalda? Başakşehir - Trabzonspor Maçı Detayları.. Maç ne zaman, nerede ve saat kaçta? Maç hangi kanalda?

Son beş iç saha maçında Sivasspor'a kaybetmeyen Trabzonspor (4 galibiyet, 1 beraberlik), rakibine karşı son iç saha mağlubiyetini Nisan 2018'de almıştı (0-2). Bu istatistiklerle rakibine karşı üstünlük kuran Trabzonspor, bugün oynanacak karşılaşmada da bu üstünlüğünü devam ettirmek istiyor.

Ancak Trabzonspor, ev sahibi olduğu müsabakada seyirci desteğinden mahrum kalacak. Fenerbahçe maçındaki olaylar nedeniyle 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor, Sivasspor karşısında taraftarının gücünden yoksun olacak. Normalde ev sahibi avantajını taraftarının desteğiyle kullanan Bordo-Mavililer, bu kez taraftarından yoksun bir şekilde mücadele edecek. Papara Park'ta gerçekleşecek olan mücadelede Trabzonspor, taraftarından yoksun olarak 3 puan mücadelesi verecek. Sonucu merakla beklenen karşılaşmada Trabzonspor, taraftarının özlemiyle sahaya çıkacak.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak