5-1’lik Fatih Karagümrük galibiyetinin morali ile derbiye hazırlanan Trabzonspor’da camia tek yürek olmuş durumda. Süper Lig’de Galatasaray ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’nin Trabzonspor maçı öncesi algı operasyonlarına başlaması tepki çekmişti. Son yıllarda Fenerbahçe’ye karşı büyük bir üstünlük kuran Fırtına, Pazar günü de Papara Park’ta oynanacak olan maçta ezeli rakibini evine puansız göndermekte kararlı.

Uğurcan Çakır'ın Maç Değerlendirmesi ve Soyunduğu Odadaki Atmosfer Uğurcan Çakır'ın Maç Değerlendirmesi ve Soyunduğu Odadaki Atmosfer

90 DAKİKA COŞKULU TEZAHÜRAT

Bu anlamda Bordo-Mavili taraftarların Papara Park’ı full doldurmaları bekleniyor. Zorlu derbi öncesi taraftarlar, Fenerbahçe’nin algı operasyonlarına kapılmadan tamamen saha içine konsantre olmaları isteniyor. 90 dakika boyunca büyük bir coşkuyla takımı desteklemeleri istenen taraftarların da Fenerbahçe maçına ayrı bir motivasyonla hazırlandıkları öğrenildi. Bordo-Mavili oyuncuların da Fenerbahçe maçına yüksek motivasyonla hazırlandığı gözlendi. Takımda moraller üst seviyede. Sakin bir havada çalışmalarını sürdüren Fırtına, taraftarına yeni bir derbi zaferi yaşatmanın peşinde.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA