Maç sonrası gelişmeleri değerlendiren TFF, olayların ardından PFDK'ye sevk edilen isimleri duyurdu. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gibi kulüplerin yanı sıra bazı yöneticilerin de sportmenliğe aykırı hareketleri sebebiyle disipline sevk edildiği açıklandı.

Ancak, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının olaylı geçmesine rağmen, herhangi bir futbolcunun ismi açıklanmadı. Bu durum, futbol kamuoyunda merak uyandırdı ve futbolcuların durumunun ne yönde değerlendirileceği konusunda spekülasyonlara neden oldu.

PFDK'ye sevk edilen diğer isimler arasında Galatasaray'dan Ayhan Akman ve Günay Güvenç, Beşiktaş'tan Hüseyin Yücel, Kasımpaşa'dan Serkan Reçber gibi isimler bulunuyor.

Ancak, TFF resmi bir açıklama yaparak Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili futbolcuların durumuna dair herhangi bir bilgi vermedi. Futbol kamuoyu, TFF'nin bu konudaki kararını ve gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

İŞTE YAPILAN SEVKLER

Beşiktaş - Sportmenliğe aykırı hareket
Fenerbahçe - Sportmenliğe aykırı hareket
Galatasaray - Çirkin ve kötü tezahürat
Trabzonspor - Sportmenliğe aykırı hareket
Ali Koç - Sportmenliğe aykırı hareket
Dursun Özbek - Sportmenliğe aykırı hareket
Ertuğrul Doğan - Sportmenliğe aykırı hareket

Trabzonspor'un Gözü Gaziantep Maçında: Avcı Ne Karar Verecek? Trabzonspor'un Gözü Gaziantep Maçında: Avcı Ne Karar Verecek?

PFDK'YE SEVK EDİLEN DİĞER İSİMLER

Ayhan Akman - Galatasaray
Günay Güvenç - Galatasaray
Hüseyin Yücel - Beşiktaş
Serkan Reçber - Kasımpaşa

Editör: Birol Sancak