Trabzonspor'un Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray ile oynayacağı derbi öncesinde büyük bir heyecan yaşanıyor. Papara Park'ta gerçekleştirilecek olan bu önemli karşılaşmada tribünlerin tamamına yakınının dolması bekleniyor.

Son lig maçında Papara Park'ta sadece 11 bin civarında seyirci bulunurken, Galatasaray derbisinde tribünlerin dolmasına yönelik büyük bir ilgi var. Şu ana kadar 30 bin koltuk satıldı ve bu rakamın daha da artması bekleniyor. Trabzonspor taraftarları, uzun bir aranın ardından stadyumda takımlarını desteklemenin heyecanını yaşayacaklar.

Ayrıca, Galatasaray taraftarlarının da yaklaşık 2 bin kişilik bir grupla misafir seyirci tribününde yer alacak olmaları, maçın atmosferini daha da coşkulu hale getirecek.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Gaziantep maçının ardından  çarpıcı açıklamalarda bulundu Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Gaziantep maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu

Tribünlerden gelecek olan yüksek destek, Trabzonspor için büyük bir avantaj olacak ve takımın galibiyet için ekstra motivasyon kazanmasına katkı sağlayacak. Bu karşılaşma, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir derbi atmosferine sahne olacak.
TAKA/AYŞE SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak