Paul Onuachu'nun yerini doldurma çabalarına ek olarak, Trabzonspor merkez orta saha pozisyonuna takviye yapmayı planlıyor. Ancak, kulübün yabancı oyuncu kontenjanı şu anda dolu durumda. Bu nedenle, Kourbelis ve Teklic gibi oyuncuları kiralık olarak Fatih Karagümrük'e gönderilen ve yerlerine Mislav Orsic ve Bakic'in lisansları çıkarılan oyuncularla doldurdu. Sezon başında sakatlık geçiren Hırvat yıldız Mislav Orsic'in de bu hafta Trabzon'a gelip takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Trabzonspor ayrıca Suudi Arabistan ekibi Al Fayha'dan ayrılması beklenen Nijeryalı oyuncu Nwakaeme ile ilgili de çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, Nwakaeme ile görüştüklerini ve kulübü ile fesih işlemlerini beklediklerini açıklamıştı. Ancak, Nwakaeme'nin sakatlığı nedeniyle Galatasaray derbisine yetişip yetişmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederek Takibini Sürdürdü Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederek Takibini Sürdürdü

Trabzonspor, bu transfer girişimleriyle Galatasaray derbisine en iyi kadroyla çıkmayı hedefliyor. Taraftarlar ise yeni transferlerin yetişmesini ve takımın başarılı bir performans sergilemesini bekliyor. Transfer haberleri ve gelişmeler, seçim süreci boyunca yakından takip edilecek.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT