Trabzonspor, golcü transferindeki alternatifleri arasında yer alan Georges Mikautadze için Ajax ile Metz arasındaki görüşmelerin sonuçlarını bekliyor. Paul Onuachu'ya alternatif olarak düşünülen Gürcü golcü için transfer süreci şekillenmeye başladı.

Yaklaşık 15 milyon euro bonservis bedeliyle Ajax'a transfer olan Georges Mikautadze, bu sezon sınırlı bir forma şansı bulmuştu. Trabzonspor'un radarındaki genç forvetin eski takımı Metz'e geri dönebileceği konuşuluyor.

Uğurcan Çakır'ın Maç Değerlendirmesi ve Soyunduğu Odadaki Atmosfer Uğurcan Çakır'ın Maç Değerlendirmesi ve Soyunduğu Odadaki Atmosfer

L'Equipe gazetesinin bildirdiğine göre, Mikautadze'nin Metz'e dönüşünde yaşanan tartışmaların temel sebeplerinden biri satın alma zorunluluğu. Bu durum, genç oyuncunun diğer takımların ilgisini çekmesine neden oluyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın, Mikautadze'nin transferi konusunda kararlı olduğu ve genç oyuncunun Fransız doğumlu olmasının yanı sıra Gürcistan'a olan bağlılığının da etkili olduğu belirtiliyor. Transferin detayları, Metz ile Ajax arasındaki görüşmelerin sonuçlarına bağlı olarak netlik kazanacak. Trabzonspor taraftarları, bu transfer girişimini heyecanla takip ediyor.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak