Trabzonspor'da Avcı'nın, Fileleri Delen Yıldız Transferi Geliyor: Taraftarlar Coşacak! Trabzonspor'da Avcı'nın, Fileleri Delen Yıldız Transferi Geliyor: Taraftarlar Coşacak!

Ayrıca, Kartal'daki arsanın satışıyla elde edilecek gelirle kulübün yüklü borçlarının büyük bir kısmı kapatılmış olacak.

Başkan Doğan, kulübün mali yapısını güçlendirmek için çeşitli adımlar atıyor. Akyazı Stadyumu'nun sponsorluk ismini Papara Park olarak değiştirerek kulübün kasasına önemli bir gelir girişi sağladı. Bu sponsorluk anlaşmasının ardından kulübe 250 milyon TL'lik yeni bir gelir kaynağı elde edildi. Bunun yanı sıra, başkanlık döneminde kulübün borçlarının ödenmesi ve azaltılması için büyük bir çaba sarf ediyor. Ancak, büyük faiz yükü ve döviz kurlarının artması gibi zorluklarla mücadele ediyor.

Başkan Ertuğrul Doğan'ın kulübe sağladığı katkılar ve gösterdiği çaba takdire değer. Kulübün mali yapısını güçlendirmek ve borçlarını azaltmak için gösterdiği gayret, Trabzonspor camiası tarafından takdirle karşılanıyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA