Trabzonspor'da transfer konusundaki belirsizlikler, kulüp içerisinde huzursuzluk yaratmaya başladı. Özellikle sakat oyuncuların, kadro dışı bırakılan futbolcuların ve Afrika Uluslar Kupası'nda Milli takımlarda bulunan oyuncuların sayısının fazla olması, kadro sıkıntısını beraberinde getirdi. Bordo-Mavililer, özellikle hücum hattında yaşadığı sorunlar nedeniyle zor anlar yaşıyor. Onuachu'nun beklenmedik şekilde Milli takıma davet edilmesi, tüm planları alt üst etti.


Bu akşam oynanacak olan Galatasaray maçına eksik bir kadro ile çıkmak zorunda olan Trabzonspor'da, sezon başında İspanya ekibi Cadiz'e kiralanan Uruguaylı golcü Maxi Gomez'in geri dönme ihtimali gündeme geldi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın onayı halinde Gomez'in geri çağrılabileceği konuşuluyor. Maxi Gomez, yüksek maliyeti nedeniyle sezon başında Trabzonspor'dan ayrılarak Cadiz'e kiralanmıştı. Ancak İspanya'da istenilen performansı gösteremeyen Gomez'in geri dönmesi halinde Trabzonspor'a nasıl bir katkı sağlayabileceği merak konusu.


Özellikle Onuachu'nun yokluğunda yeni bir santrafor transferi yapmayı düşünen Trabzonspor'un Maxi Gomez'i geri çağırıp çağırmayacağı, camia içinde ve taraftarlar arasında büyük bir merakla bekleniyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Ayşe Sancak