Ancak, Trabzonspor yönetimi bu önemli isimlerle yola devam etmek istiyor. Özellikle Onuachu, Southampton'un Premier Lig'e çıkamaması durumunda Trabzonspor'da kalmak istediğini açıklamıştı. Pepe ise her fırsatta Trabzonspor'da mutlu olduğunu vurguluyor.

Arif Boşluk'un Beklenmedik Şansı; Uzun Bir Aranın Ardından İlk 11'e Dönüş Arif Boşluk'un Beklenmedik Şansı; Uzun Bir Aranın Ardından İlk 11'e Dönüş

Konuyla ilgili açıklama yapan Teknik Direktör Abdullah Avcı, "Şu an itibarıyla içerdeki oyunculardan maksimum verim almak hedefimiz. Afrika Kupası nedeniyle 1 aydır takımda bulunmuyorlar. Fiziksel durumları var. Onu en iyi şekilde planlamaya çalışıyoruz. Kalacaklar mı yoksa gidecekler mi, bunlar daha sonra karşılıklı oturup, konuşulup, onların da istekleri nedir, başka planları var mı, bizim düşüncemiz nedir, mevcutta daha iyi performans nasıl alırız, ona çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un, Pepe ve Onuachu gibi önemli isimlerle ilgili gelecek adımlarını belirlemek için sezon sonunda detaylı bir görüşme yapması bekleniyor. Taraftarlar ise bu oyuncuların takımda kalması yönünde büyük bir beklenti içindeler.

Editör: Birol Sancak