Trabzonspor'un 11'lerinde Sürpriz İsim; Avcı Onu Kullanacak! Trabzonspor'un 11'lerinde Sürpriz İsim; Avcı Onu Kullanacak!

Fırsat geldi, Edin attı 15’inci dakikada öne geçtik. Sonra 3-1 mağlup duruma düşebilirdik. Biz blok halinde duruyoruz hiç hareket etmiyoruz. 25’inci dakikaya kadar böyle gitti.

Bir türlü cevap veremedik. 11’e 11 devam etseydi belki de böyle devam edecekti. 10 kişi kalmamız oyuncularımızda canlanmasına sebep oldu belki de. Zaman zaman doğru karşılamalar ve geçişler yaptık. 3-1’de bitirebilirdik, rakip de atabilirdi ve attı. Doğru savunma yaparsan savunma yanlış anlaşılmasın sahada doğru durursan hücumu da doğru yapabilirsin. Biz eksikken bunu yapabiliyorsak bunu bütününde daha iyi odaklanarak yapabiliriz. İyi dinlendik ama bugün oyuna geç girdik.

Kazandık, çok değerli bir galibiyet. Uzun süre 60 dakikaya yakın eksik oynamak zordu. Takım olarak herkese teşekkür ederim. Final için bir adım attık. Bir 90 dakika daha var, henüz bitmedi. Avantajımızı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Birol Sancak