Avcı, Sivasspor maçından sonra bu karşılaşmaya odaklandıklarını belirterek, hafta boyunca neler yapabileceklerini çalıştıklarını ifade etti. Oyunun bütününde doğru organizasyonlar yaptıklarını ancak bazı gereksiz hataların da olduğunu dile getirdi. Enis ve Pepe'nin performansının diğer oyuncuların organizasyona katkı sağladığını vurgulayan Avcı, takımına teşekkür etti.

Trabzonspor’da şok gelişme: O isim İstanbulspor maçında yok! Trabzonspor’da şok gelişme: O isim İstanbulspor maçında yok!

Teknik direktör, yediği gol anında oyuncularıyla yaşadığı anları ve maç içindeki taktiksel hamleleri açıkladı. Hedeflerinin lig üçüncülüğü olduğunu ve bu yönde ilerlemeye devam ettiklerini belirten Avcı, takımın kupa hedefine de talip olduklarını söyledi. Karagümrük maçına odaklanmaları gerektiğini ve kenetlenme zamanı geldiğini ifade eden Avcı, taraftarın desteğiyle hedeflerine ulaşmak istediklerini vurguladı.

Avcı, maçta gösterilen performansı ve gollerin bulunmasını öven açıklamalar yaparken, takım içindeki uyumun önemine de değindi. Son olarak, Uğurcan Çakır'ın asist yapmasını ve kaleci olarak gösterdiği performansı övdü ve Enis Destan ile Nicolas Pepe'nin goldeki etkisini vurguladı.

Editör: Birol Sancak