“Hem oyun olarak hem bireysel performans olarak çok düşük kaldık. Haftanın başlangıcında en yakın rakibine birine 6 diğerine 7 puan fark olması bile bir şeyi değiştirmez. Oyunun her anını doğru oynayacaksın. Bu oyun sana cevap verir vermez oyunun her anını ciddiye alarak oynamak gereken bir oyundur futbol. Bir sürü planın organizasyonun olduğu yerde duygularınla hareket edemezsin. Hem bireysel performans olarak hem oyun olarak çok düşük kaldık. Rakip ne yapıyor? En güçlü yaptıkları iş oynadıkları direkt oyun ve ikinci toplara yaptıkları baskı. Nasıl karşılamamız gerekiyor? İkinci topu alıp nasıl hareket etmemiz gerekiyor? Topa sahip olduktan sonra ne yapmamız gerekiyor? Oyunda bize bunu hissettirdiler. Oyunları doğru kuramadık. İkinci topları alamadık. Pozisyonel hatalardan kaynaklı 2 farklı geriye düştük."

Akçaabat Liseler Arası Futbol Turnuvası'nda Heyecan Dolu Final! Akçaabat Liseler Arası Futbol Turnuvası'nda Heyecan Dolu Final!

Avcı ayrıca, "Topa sahip olmak yeterli değil. Oyunun doğruları var, yanlışları var. Sonuç alamayabilirsin ama doğruları da oynayamadık. Şık değil. Doğru oyun yok. Rakip hak ettiği bir galibiyeti aldı. Oyuna ortak olamadık. Olacak gibi olduk. Buradan olumlu tarafından bakacak olursak bugünkü performans olarak bakacak bir durumumuz yok. Ders çıkartabilir miyiz? 3-4 gün sonra kupa maçına daha farklı bir konsantre olacağız. Üçüncülük yarışı cebimizde duruyor. Oyunlar oynayıp kazandıklarımız da vardı. Tekrar olumluya dönmek için Mayıs ayının sonuna geldik, 3 lig 2 de kupa finalini de düşünecek olursak umarım Çarşamba geçtiğimizi düşünürsek bu kadar müsabakamız kaldı. Buna çok net odaklanmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Editör: Birol Sancak