Alexander Sörloth, İspanya'da Gol Krallığına Koşuyor; LaLiga'da Göz Kamaştırıyor Alexander Sörloth, İspanya'da Gol Krallığına Koşuyor; LaLiga'da Göz Kamaştırıyor

Sarı-Kırmızılılar, ocak ayında sol bek arayışlarına hız verdi. Alex Telles benzeri bir sol beki takıma kazandırma hedefiyle Brezilya pazarını incelemeye aldı. Bu araştırmalar sonucunda Palmeiras'tan Vanderlan ve Sao Paulo'dan Wellington isimleri öne çıktı. Özellikle Vanderlan'a yapılan teklifler Brezilya basınında da gündem oldu.

Ekran Alıntısı-39

Galatasaray yönetimi, sol bek transferi konusunda Brezilyalı eski futbolcularla temas kurarak yardım istedi. Bu kapsamda Jardel'den Felipe Melo'ya, Elano'dan Lincoln'e kadar birçok oyuncuyla iletişime geçildi. Ancak, çoğu oyuncunun ortak önerisi Cruziero'da forma giyen Marlon oldu.

Marlon, daha önce Trabzonspor'da ve sonrasında Ankaragücü'nde görev yapmıştı. Brezilya futbolunda en iyi sol bekler arasında gösterilen Marlon'un önerilmesi üzerine Galatasaray, Vanderlan'a teklifini yenilemedi ve Wellington için ise teklifte bulunmadı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY