Trabzonspor'da sakatlığını atlatan Nijeryalı yıldız Paul Onuachu, Kayserispor maçına yedek kulübesinde başlıyor. 28 Şubat'ta Başakşehir ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında kolu kırılan Onuachu, uzun bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Sakatlığını atlatan ve iki haftadır takımla birlikte çalışan Onuachu'nun Kayserispor maçında 11'de sahaya çıkması bekleniyordu. Ancak teknik direktör Abdullah Avcı, Nijeryalı yıldızı yanında oturtmayı tercih etti.

Onuachu'nun yokluğunun fazlasıyla hissedildiği maçta, Avcı'nın tercihi şaşkınlık yarattı. Beklentilerin aksine, Onuachu'nun yerine hücum hattında Enis Destan'a şans verildi. Son haftalarda formunu kaybetmiş olan Destan'ın formsuzluğu dikkat çekerken, Trezeguet'nin yokluğunda ise Yunan yıldız Fountas görevlendirildi. Nicolas Pepe ise Enis Destan ile çift forvet gibi görev yapacak.

Trabzonspor Taraftarları Takımı Şampiyon Gibi Uğurladı: Samsun'da Trabzon Fırtınası! Trabzonspor Taraftarları Takımı Şampiyon Gibi Uğurladı: Samsun'da Trabzon Fırtınası!

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın Onuachu kararı, taraftarlar arasında da merak uyandırdı. Ancak Avcı'nın tercihleriyle ilgili detaylı bir açıklama yapılmadı.

Editör: Birol Sancak