Ertürk, taraftarların tutukluluk süreçlerinin haksız ve hukuka aykırı olduğunu belirterek, başsavcılığın tutukluluğa itiraz dilekçelerini reddetmesini sert bir dille eleştirdi.

1- Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Fenerbahçeli futbolcular hakkındaki şikayet dosyalarını işleme almayarak adaletin eşit dağıtılmadığını vurgulayan Ertürk, neden bu sürecin 17 gün boyunca başlatılmadığını sorguladı.

2- Başsavcılığın, şikayet dosyalarını ne zaman işleme alacağı konusunda net bir açıklama yapmaması durumunda, Trabzonspor'un adli yargı nezdinde takipçisi olacağını belirtti.

Nijeryalı golcü oyuncu Paul Onuachu, bu sezon Trabzonspor formasıyla çok formda Nijeryalı golcü oyuncu Paul Onuachu, bu sezon Trabzonspor formasıyla çok formda

3- Ayrıca, haklarında suç duyurusu bulunan özellikle yabancı oyuncuların ülkeyi terk etmeleri durumunda oluşabilecek maddi ve manevi zararların kim tarafından üstleneceği konusunda da netlik istedi.

Ertürk, adaletin herkese eşit uygulanması gerektiğini vurgulayarak, adaletin peşini asla bırakmayacaklarını ve bu konuda geri adım atmayacaklarını ifade etti. Adaletin eşit dağıtılmaması durumunda ise, bugün adaleti dağıtmada zorluk çekenlerin yarın adalet talep etme hakları olamayacağını dile getirdi. Trabzonspor, adaletin sağlanması ve taraftarlarının haklarının korunması için mücadele etmeye devam edeceğini vurguladı.
 

Editör: Birol Sancak