2023/2024 sezonunda Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, önümüzdeki dönem için transfer çalışmalarını sürdürürken, Trabzonspor'un da bu süreçte hamle yaptığı ortaya çıktı. Özellikle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan'ın Trabzonspor'un radarında olduğu belirtildi.

Trabzonspor, gelecek sezon için önemli bir yerli oyuncu gücüne ihtiyaç duyuyor. Bu kapsamda Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan'ın transferi gündemde. Ancak Salih Uçan'a ek olarak, Alanyaspor'un genç yeteneği Oğuz Aydın da radarlarına giren bir diğer isim.

Trabzonspor Taraftarlarının da İstediği Bu Türk Oyuncuyla Anlaşma Yapılacak: Fırtına'ya Flaş Transfer! Trabzonspor Taraftarlarının da İstediği Bu Türk Oyuncuyla Anlaşma Yapılacak: Fırtına'ya Flaş Transfer!

Özellikle yabancı kontenjanının azalacak olması, Trabzonspor'un yerli oyunculara yönelmesinde etkili oldu. Salih Uçan ve Oğuz Aydın gibi tecrübeli ve potansiyelli oyuncularla kadrolarını güçlendirmeyi hedefleyen Trabzonspor'un, transfer sürecinde nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA