Trabzonspor'un gelecek vaat eden genç futbolcuları, TRT Trabzon Radyosu'nda yayınlanan Genç Yaşam Programı'na konuk oldu. Akademi Direktörü İlker Erdem'in eşliğinde spiker Tutuş Fidan'ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiye U19 takımından Ahmet Doğan Yıldırım, U17 takımından Arda Öztürk ve U16 takımından Oğuzhan Ertem katıldı.

Whatsapp Image 2024 02 13 At 12.34.34

Programda genç futbolcular, Trabzonspor Özkan Sümer Akademisi'nde aldıkları eğitim ve katıldıkları çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Futbolculuk kariyerleri ve gelecek hedefleriyle ilgili soruları yanıtlayan genç yetenekler, deneyimlerini ve görüşlerini dinleyicilerle paylaştılar.

Trabzonspor, Üçüncülük İddiasını Güçlendirmek İçin Samsunspor Karşısında! Trabzonspor, Üçüncülük İddiasını Güçlendirmek İçin Samsunspor Karşısında!

Trabzonspor'un alt yapı sistemine katkı sağlayan bu gençler, kulübün geleceği için büyük önem taşıyor. TRT Trabzon Radyosu aracılığıyla yapılan bu söyleşi, genç futbolcuların takipçileriyle bir araya gelmesini sağlayarak onların hikayelerini ve gelecek planlarını paylaşma fırsatı verdi.
TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT