Başlık: Ahmet Metin Genç: "23 senedir Trabzon'da Başımızı Öne Eğmedik"

Ahmet Metin Genç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak katıldığı "Dünden Bugüne Ortahisar Vefa Buluşması" programında yaptığı konuşmada, 23 senedir Trabzon'da başlarını öne eğmediklerini ifade etti. Genç, liderleri Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durarak vatan, millet ve din hizmetine inandıklarını ve bu doğrultuda kararlılıkla yürüdüklerini belirtti.

Whatsapp Image 2024 02 13 At 13.11.34

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, katıldığı "Dünden Bugüne Ortahisar Vefa Buluşması" programında önemli açıklamalarda bulundu. Genç, konuşmasında 23 senedir Trabzon'da başlarını öne eğmediklerini vurgulayarak, liderleri Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında durmanın kararlı bir duruş olduğunu ifade etti.

Genç'in konuşmasından öne çıkan noktalar şöyle:

"Zorluklar yaşadık ama bir davaya inanmıştık. Vatanına, milletine ve dinine hizmet etmeye inanmış bir liderin arkasından yol yürüme kararı aldık. Siyaset kararlılık işidir, irade ortaya koyacaksınız, karar vereceksiniz ve yol yürüyeceksiniz. İstikametten şaşmadan yürüyeceksiniz. Recep Tayyip Erdoğan’ın peşinde durmadan, yorulmadan, makamımız ne olursa olsun yol yürüdük. Ve Recep Tayyip Erdoğan sayesinde 23 senedir Trabzon’da başımızı öne eğmedik."

Whatsapp Image 2024 02 13 At 13.11.34 (1)

Programa, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Eski Merkez İlçe Başkanları Mustafa Yanmış, Zeki Kavanoz, İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş ve Ortahisar Kadın Kolları Başkan Gülsüm İmamoğlu gibi isimlerin katıldığı belirtildi.

Genç ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin dış politikadaki güçlü duruşuna da vurgu yaparak, AK Parti'nin Türkiye'ye kazandırdığı istikrarın önemine değindi. Ayrıca, 31 Mart seçimlerine olan güvenini ve AK Parti'nin teşkilat yapısına duyduğu inancı da dile getirdi.

Maçka İlçe Belediye Başkanı'nın Tanıdık Yüzü Samimiyetin ve İçtenliğin Temsilcisi Maçka İlçe Belediye Başkanı'nın Tanıdık Yüzü Samimiyetin ve İçtenliğin Temsilcisi

Whatsapp Image 2024 02 13 At 13.11.39

Son olarak, Genç, Trabzon'da güzel hizmetlerle anılan bir belediye başkanı olmayı hedeflediğini ve partililerle birlikte bu hedefe ulaşacaklarına olan inancını dile getirdi.
TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Doğukan ÖZKURT