Her iki takımın da şampiyonluk yarışında iddialı olduğu bu dönemde, Nevzat Aydın'ın Trabzonspor taraftarlarına yaptığı çağrı büyük yankı uyandırdı. Trabzonspor'un koyu bir taraftarı olan Aydın, Fenerbahçe maçı biletlerinin satışa çıkmasıyla birlikte sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hadi arkadaşlar, sıra bizde. Fenerbahçe’yi bir kere daha şampiyonluktan etmenin zevki dünyada hiçbir şeyle kıyaslanamaz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederek Takibini Sürdürdü Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 Mağlup Ederek Takibini Sürdürdü

Ancak bu sözler, Fenerbahçe taraftarlarının büyük tepkisini çekti. Binlerce yorumun yapıldığı bu paylaşımlarda, Fenerbahçe taraftarları Nevzat Aydın'a sert sözlerle karşılık verdi. Özellikle Pendik maçına atıfta bulunarak Fenerbahçe'nin yaşadığı olumsuzlukları dile getiren Aydın'ın sözleri, sarı-lacivertli taraftarların kızgınlığını artırdı.

Derbi öncesi gerginlik ve heyecanın tırmandığı bu atmosferde, futbolseverler maçın heyecanını beklerken, Nevzat Aydın'ın sözleri ise tartışmaları daha da körükledi. Her iki tarafın da maça olan inancı ve tutkusu, Süper Lig'in bu kritik haftasını daha da heyecanlı kılıyor.

Editör: Birol Sancak