Onuachu'nun Hattrick Sonrası Değerlendirmesi: "Büyük Bir Takımız, Asla Vazgeçmedik" Onuachu'nun Hattrick Sonrası Değerlendirmesi: "Büyük Bir Takımız, Asla Vazgeçmedik"

Ercan  özetle şunları söyledi:   Bir futbol takımı 3 haftadır bölüm bölüm iyi oynuyor Beşiktaş da kaybetmiş, Alanyaspor son 10 haftada 1 galibiyet almış, maçın başında komik bir gol yiyorsun. Bütün oyun planın bozuluyor. Daha sonra 3-4 pozisyon var, bunların 2'si net pozisyon. Enis golleri kaçırıyor. Uğurcan ile Denswil arasında iletişim eksikliği yaşanıyor. Maç 2-0 oluyor. Adam boş kaleye gol attı.
E26A2F83 3B98 408C 8C4F Ca88156736B5

Bu kadar kötü oyuna bir de böylesi bir gol ekleniyor. İkinci yarı bir reaksiyon bekliyoruz. 60. dakikada Pepe girdi, Abdullah Hoca kendisi demedi mi Pepe hazır değil diye. Ne bekliyorsun? Trabzonspor pozisyona girmedi. Pozisyona giren taraf Alanyaspor oldu. Böyle bir şey var mı ? Rakibin düşme potasında. Beşiktaş kaybetmişken, kazan bu maçı ve rakibine 3 puan fark at. Herkes bireysel oynamaya çalışıyor.

514E79F0 25Aa 4111 Aa11 F0282Ea82D99
Mendy'i artık orta sahaya al. Trabzonspor kadrosunda başka bir stoper yok mu ? O zaman dükkânı kapatalım. Eksikler var diye hataları söylemeyelim mi? Böyle mi demek lazım? Trabzonspor çok kötü performans sergiledi. İkinci yarı pozisyona dahi girilemedi. Trabzonspor'un oyun aklı yok. Bardhi ve Berat, Trabzonspor'un oyun aklı olamaz. Onuachu yok, Trabzonspor'un sahada santrforu yok.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN